scroll up
scroll down
Istorija
Meistras Giedrius – 1990 Baigė Šiaulių VDM dailės mokyklą. Adatos žygį pradėjo 1996 m. Šiauliuose, atsidaro pirmoji mieste tattoo studijoje “TOTEMAS”
1998 m. Vasara, kartu su Tomas Tattoo iš Panevėžio atidaro pirmąją tattoo studiją Palangoje. Tų pačių metų vasario mėn. Vykusiame tattoo suvažiavime Vilniaus angare, meistras Giedrius laimėjo pirmąją vietą nominacijoje “Geriausia vakaro tattoo” 1999 metų pavasarį, pilnas entuziazmo ir pasitikėjimo savimi meistras leidžiasi ieškoti tikrųjų tattoo meno vartų ir savo guru į Prancūziją. Po 3-jų mėnesių ieškojimo ir bandymo save realizuoti, Giedrius sutinka visame pasaulyje žinoma tattoo meistrą Christoff Cheugny dar žinoma kaip Neusky tattoo. Neusky sutinka atverti Giedriui tattoo paslaptys ir moko jį šio meno technikos. Dirbdamas Neusky tattoo studijoje, Giedrius greitai susipažįsta su prancūzų tattoo meistrais ir įgija galimybių padirbėti kituose miestuose. Netrukus jis dirbo Nevers’e studijoje Colours tattoo, o 2000 m. žiemą tattoo+piercing studijoje Abraxas, Paryžiaus centre. 2 metai įtempto darbo ir žynių įgytų iš Neusky panaudojimas atnešė populiarumą, sėkmę ir dar daugiau pažinčių tattoo pasaulyje.
2001 m. žiemą, tarptautiniame tattoo suvažiavime Vilniaus Angare, meistras Giedrius laimi pirmąją vietą nominacijoje “Geriausia dienos tattoo” Tais pačiais metais kartu su savo mokytoju, jis sudalyvauja tarptautiniame tattoo suvažiavime Berlyne, ir užmezga ryšį su One more tattoo iš Liuxembourgo. Taigi netrukus Giedrius jau dirbo Liuxembourge One more tattoo studijoje. Po metų darbo Lux’e Giedrius pirmą kartą žengia už Europos ribų, sutaręs padirbėti Pietų Afrikoje, Reuniono saloje, Studijoje Abraxas Run. Puse metų darbas rojaus kampelyje prabėgo kaip viena savaitė. Grįžęs į Europą, meistras Giedrius aktyviai kontaktuoja su garsiausiais tattoo meistrais iš viso pasaulio ir sudalyvauja 10-ame tattoo suvažiavime Berlyne. Netrukus pasirodo straipsniai ir darbų nuotraukos amerikietiškame “Tattoo magazine” ir prancūziškame “Tatouage magazine”
2003 metais Giedrius ryžtasi žengt į Skandinaviją ir ima dirbti studijoje Kopenhagoje “Tattoos by larsen” ir “Art factory”
2003 m. Ventspilyje vykusiame tattoo suvažiavime,Giedrius laimi pirmąją vietą nominacijoje “Geriausia spalvota tattoo”
2004 m. kovo men. Vilniaus “Terminale” vykusiame tarptautiniame tattoo suvažiavime Giedrius laimi:

1-ąją vietą nominacijoje geriausia tattoo kompozicija
2-ąją vietą nominacijoje geriausia nespalvota tattoo
3-ąją vietą nominacijoje geriausia šou metu padaryta tattoo

2005 metais, įgijęs patirties, ragavęs užjūrio meistrų adatų ir pažinęs tattoo meno pasaulį, meistras Giedrius grįžta į gimtąją Lietuvą ir atidaro studija-shopą “Angis tattoo” Vilniaus senamiestyje. Čia galite papuošti savo kūną Jums asmeniškai eskizuota tatuiruote, įsiverti auskarą, tinkamiausia kūno vietą, pasipuošti ornamentiniais randais (branding+scarification). Čia pat Jūs galite įsigyti geriausių pasaulyje piercingo kompanijų auskarų, aksesuarų, žiedų. Profesionalams tattoo meistrams galime pasiūlyti tattoo įrangos ir jos priedų.
Piercing
Istorija
Dirbtuvės